Opanuj zdrowe żywienie i ogarnij kuchnię
oraz jak stworzyć swój plan na zdrowie i zacząć go realizować
Szkolenie rozpocznie się za:
00
dni
00
godzin
00
minut
00
sekund
Trzy Główne Korzyści z Uczestnictwa w Szkoleniu
Dowiesz się jak podejść kompleksowo do zagadnienia zdrowia i od czego zacząć dobre zmiany.
Dowiesz się jakie są fundamenty kompleksowego zarządzania kuchnią
Jak zarządzać jedzeniem, aby wystarczyło na zapas. Jak nie biegać co chwilę do sklepu
Dodatkowo! Zaraz po szkoleniu otrzymasz dostęp do ebooków które pomogą ci działać!
Szkolenie poprowadzą
Justyna Kinasz
Jest już drugim pokoleniem zawodowych dietetyków. Zdrowy bilans do żywienia wyniosła już z domu.
Dietetyczka, o specjalności planowanie żywienia oraz dietetyka sportowa. Od ponad 20 lat profesjonalnie zajmuje się żywieniem oraz zarządzaniem kuchnią. Uczestniczka „Kongresu Szefów Kuchni” oraz „Made for Restaurant”. Twórca agencji „Gastrosukces”. Twórczyni autorskiego programu zarządzania „Mam plan na jedzenie”. Autorka kursów i ebooków, które pomogły opanować zdrowe żywienie i spokój kuchenny setkom zadowolonych kobiet.
Artur Kinasz
Coach kulinarny (UPV Valencia) oraz ekspert od zdrowego żywienia. Swoją wiedzą oraz autorskim programem dzielił się m.in. w czasie międzynarodowego Kongresu Slow Food Terra Madre w Turynie, panelach eksperckich BLOOM (Boosting European Citizens’ Knowledge and Awareness of Bio-Economy Research and Innovation) w Akademii Kulinarnej w Krakowie, na Kongresie Kulinarnych Ekspertów. Na co dzień pomaga wielu osobom osiągnąć harmonię żywieniową i zacząć po prostu żyć zdrowo.